Diensten

Onze diensten

De Rijke Techniek, geleid door Leo de Rijke, specialiseert zich in energie-efficiënte klimaattechniek en geavanceerde meet- en regeltechniek voor tuinbouw. Wij bieden praktische, op maat gemaakte oplossingen, technische expertise en een complete aanpak voor het optimaliseren van uw tuinbouwonderneming.

Foto 031

Energieoptimalisatie

Uw Sleutel tot Duurzaam Succes

Energie-Efficiëntie als Standaard
Wat zou het mooi zijn als elk aspect van uw kas wat betreft energiebeheer perfect is afgestemd. Met De Rijke Techniek wordt dit uw realiteit. 

Analyse
Door het verzamelen en analyseren van meetdata kan de Rijke u inzicht verschaffen en na validatie met de gebruiker, levert dit informatie op waar potentie van mogelijkheden helder worden.

Advies op Maat
Leo de Rijke begeleidt u persoonlijk. Gewapend met jarenlange ervaring in de tuinbouwtechniek. Van de eerste schets tot de uiteindelijke realisatie, hij zorgt ervoor dat elk energie-aspect van uw tuinbouwbedrijf optimaal functioneert.

Innovatieve Energiebronnen
Ontdek de kracht van diverse energiebronnen, van aardwarmte tot WKK en WKO-systemen. Wij vinden de perfecte mix voor uw bedrijf, zodat u profiteert van een energieoplossing die zowel rendabel als duurzaam is.

Compleet Geïntegreerd Systeem
Elk onderdeel van de energieoplossingen wordt ontworpen naar behoefte te functioneren. Van opwek tot energiebuffering, wij zorgen voor een naadloze integratie die leidt tot een duurzamere en efficiëntere bedrijfsvoering.

Expertise in Regeltechniek
Leo de Rijke brengt zijn expertise in regeltechniek direct in de praktijk. Hij zorgt ervoor dat uw installaties effectief zijn en harmonieus samenwerken voor maximale energie-efficiëntie.

Van Concept tot Realisatie
Geen project is te complex. Wij bieden maatwerkoplossingen, van het ontwerp tot de implementatie, afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen. Met De Rijke's begeleiding is elk project in goede handen, van start tot finish.

Foto 037

 Klimaattechniek 

Uw ideale kas

Voor u als kweker is een het kasklimaat van groot belang. De installatie's hebben invloed op de energiebronnen. Het succes staat of valt met de juiste combinatie van opwek en afgiftesystemen.

Advies dat werkt
U heeft een idee maar weet niet hoe u het moet realiseren. Leo de Rijke neemt u mee langs de blauwdrukken van gelijksoortige, succesvol afgeronde projecten. Hij legt niet alleen uit wát verstandig is om te doen, maar laat ook zien hóe het gedaan kan worden.

Energie: meer dan alleen energieopwekking
Welke energiebronnen passen het best in uw bedrijfsvoering? Wij laten zien wat welke technieken er zij en hoe deze kunnen worden ingezet zodat ze een  passende oplossing voor uw situatie worden. Denk aan o.a. aardwarmte, wkk, wko warmtepomp een rol. Wij maken dit complexe samenspel begrijpelijk en beheersbaar.

Het complete plaatje
Bij De Rijke Techniek geen losse flodders maar een compleet geïntegreerd systeem. Van energieopwek tot energiebuffering, elk element werkt samen voor een bedrijfsvoering die niet alleen efficiënter is, maar naar wens ook duurzamer.

Foto 075

Meet en regeltechniek

De Rijke Techniek maakt het werkbaar

Regeltechniek van binnenuit begrepen
U hoeft zich niet af te vragen of uw installaties efficiënt kunnen werken, want Leo de Rijke heeft zelf regelingen ontworpen en geprogrammeerd. Hij neemt u mee achter de schermen en laat zien hoe uw systemen niet alleen goed ingericht kunnen worden, maar ook hoe ze het beste samenwerken.

Expertise in klimaatcomputers
U zoekt iemand die de zwaargewichten van de tuinbouwtechnologie begrijpt? Leo de Rijke kent de grote klimaatcomputers door en door. Wij begrijpen wat u nodig heeft en helpen u in uw zoektocht naar oplossingen met oog voor detail.

Maatwerk van A tot Z
Geen uitdaging is te groot: van het ontwerpen van nieuwe regelingen tot het integreren van bestaande systemen. Door Leo's uitgebreide ervaring en kennis bewaart hij het overzicht en een begeleidt hij uw totaalproject van begin tot eind inclusief integratie en afronding.

Interesse?
Bel 06 - 26 32 59 32 of vul het contactformulier in

© De Rijke Technisch advies en ontwerp